Southeast Asian Studies Program
Graduate School
Chulalongkorn University

'Orientation' for New students enter 2nd Semester, Academic Year 2016

Southeast Asian Studies Program’s First Orientation

Date: Thursday 5 January 2017

Time: 13.30 pm. - 16.00 pm.

Place:  Room 1502, 15th Floor, Rajakumari 60 Building (Chamchuri 10 Building) and around the campus

 

Orientation Schedule

13.30

(20 min.)

1st Slides Presentation: SEAs Program overview and Program structures

13.50

(5 min.)

2nd Slides Presentation: Thesis Timetable

13.55

(10 min.)

3rd Slides Presentation: Brief about registration process, visa matters, important regulations, tuition fee payment

14.05

(5 min.)

Director welcomes

14.10

(15 min.)

The Progam Committee welcomes and give some suggestions about the studies

 

14.25

(15 min.)

Students introduce themselves

14.40

(15 min.)

Q & A

15:00

(1 hour)

Tour around the campus on CU Shutter Bus to Faculty of Arts(library and Thai Studies), Sala Prha Kiew, Institute of Asian Studies, Office of Registar, Central Library, Chamchuri 9 Building, Sport Complex, AM park , CU ihouse

16.00

Back to Rajakumari 60 Building (Chamchuri 10 Building)